Returer

Det var ju trist att det skulle hända. Men om det ändå behövs så följer här en kort guide på hur du skall gå tillväga och vad som gäller i våran butik.

Reklamationer

Om produkten du köpt inte stämmer överens med det avtalet som du och VVS och Vattenshoppen kom överens eller om den inte motsvar den beskrivningen som VVS och Vattenshoppen angivit, kan varan reklameras. Reklamationsrätten  omfattar bara ursprungliga fel, det betyder att normalt slitage och handhavande fel inte omfattas av reklamationsrätten. Reklamation av en produkt skall göras inom skälig tid till VVS och Vattenshoppen dock senast inom 6 månader. VVS och Vattenshoppen förbehåller sig att till att börja med avhjälpa felet i andra hand omleverans av varan och sista hand återköp. 

Ångerrätt

Du har alltid som kund 14 dagars ångerrätt på delar av ordrar på våra lagerförda varor. Varan skall ha orginalförpackning och vara i oanvänt skick för att kunna returneras. Returfrakten står VVS och Vattenshoppen för. Varan måste vara i orginalskick.

Om du vill ångra ditt köp så kontakta oss på info@vvsvatten.com inom 14 dagar från det du fått den så ska vi hjälpa dig. 

Returen

Skickas väl förpackad, använd gärna orginal förpackningen den kom med. Klistra på den medföljande retursedeln och lämna in på närmsta utlämningsställe. Skulle det inte finnas någon retursedal så kontakta oss bara så ser vi till att det åtgärdas.

 Ej uthämtade paket debiteras en hanteringskostnad på 299:-.

 

Tänk på att göra det enkellt för dig och skicka oss en blänkare om det skulle vara något du funderar över.

  • Returpolicy

    Vi välkomnar returer inom en period av 14 dagar från datumet du tog emot varan. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi strävar efter att göra returprocessen så smidig som möjligt för dig.

  • Fri frakt vid retur

    Vi erbjuder förmånen av fri returfrakt för att göra din shoppingupplevelse ännu bekvämare. Du kan njuta av att handla utan extra kostnader för frakten på din faktura. Vi strävar efter att göra ditt köp så smidigt och fördelaktigt som möjligt.

  • Inga extra kostnader

    Vid en retur tillkommer inga extra kostnader. Packa bara ihop dina varor och använd den bifogade retursedeln.