Din upplevelse hos oss

Lite almänt kring upplevelsen att handla hos oss

På VVS och Vattenshoppen ska du ha en bra och trygg upplevelse när du handlar. Vi försöker alltid att hålla dom lägsta priserna på VVS produkter. 
För större beställningar eller om det skulle ta slut i lager så skulle vi uppskatta om du tog kontakt med oss innan du handlar för att få den bästa upplevelsen. 

Kommunikation med dig

Vi använder i första hand email för att komma i kontakt med kunder för att delge vidare information om order eller ärende med oss.

För din trygghet

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist. För frågor kring innebörden av ovanstående eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat kontakta oss gärna via email eller telefon så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Reservationer

Om ändå skadan skulle vara framme så behöver vi ha några reservationer för slutfärsäljningar, förseningar, tekniska problem, och felaktig artikelinformation. VVS och Vattenshoppen förbehåller sig också rätten att ändra priser utan förbehåll. Vi förbehåller oss också rätten att annulera en beställning om vi finner anledning till det. Vi förbehåller oss att ändra och uppdatera policys utan vidare information. Se till att du håller dig underrättad med vad som gäller för just ditt köp.

Om du behöver nå oss:

Email: info@vvsvatten.com

Tel: 070-555 5527

  • Returpolicy

    Vi välkomnar returer inom en period av 14 dagar från datumet du tog emot varan. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi strävar efter att göra returprocessen så smidig som möjligt för dig.

  • Fri frakt vid retur

    Vi erbjuder förmånen av fri returfrakt för att göra din shoppingupplevelse ännu bekvämare. Du kan njuta av att handla utan extra kostnader för frakten på din faktura. Vi strävar efter att göra ditt köp så smidigt och fördelaktigt som möjligt.

  • Inga extra kostnader

    Vid en retur tillkommer inga extra kostnader. Packa bara ihop dina varor och använd den bifogade retursedeln.