Frakt och leverans

Normal frakt som vi erbjuder

Våran standard frakt är 49kr upp till 20kg. Över den vikten så kommer vi kontakta dig för en frakt kostnad.

Vi använder främst postnord som distributör.

Hämta på lager

Vi stödjer ännu så länge inte hämtning direkt från lager

Terminalhyra

Om du inte kan ta emot din hemleverans inom 8 dagar från avisering blir du debiterad en extra hanteringskostnad om 250kr per dag och försändelse

Specialtransport

Vissa ordrar och varor kan bli skrymmande för transport och därför så tar VVS och Vattenshoppen på sig friheten att debitera detta till förkommande ordrar. I största möjligaste mån så har vi givitvis kontakt med dig som kund och håller dig informerad om hur din order framskrider, allt för en trygg och säker upplevelse.

Leveranstider

Normal leveranstid är normalt c:a 2–4 dagar. Vid större helger kan leveranstiden dock bli längre beroende på belastning hos speditörerna. Även paket av större dimension kan få påverkan på leveranstiden. Vi försöker givetvis helatiden hålla dig underrättad. Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå. Vi tar ej något ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Mottagande

Mottagaren som kvitterar godset är ansvarig att tillse rätt innehåll, förlust, skada som är synlig och skall delge detta direkt på ankomst dokumentationen vid leveranstillfället.

Dolda skador skall anmälas till distributionsfirman omgående dock senast inom 5 dagar. Speditören tar inget ansvar utanför de sju dagarna.

Förseningar 

Vi kommer givetvis ombesörja att din order levereras så fort som möjligt. Men vi kan givetvis inte garantera leveranstider på specifika datum. Men vi gör allt för att du ska få information så fort som möjligt om det händer något med din order under leveransen.

 

  • Returpolicy

    Vi välkomnar returer inom en period av 14 dagar från datumet du tog emot varan. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi strävar efter att göra returprocessen så smidig som möjligt för dig.

  • Fri frakt vid retur

    Vi erbjuder förmånen av fri returfrakt för att göra din shoppingupplevelse ännu bekvämare. Du kan njuta av att handla utan extra kostnader för frakten på din faktura. Vi strävar efter att göra ditt köp så smidigt och fördelaktigt som möjligt.

  • Inga extra kostnader

    Vid en retur tillkommer inga extra kostnader. Packa bara ihop dina varor och använd den bifogade retursedeln.